|
||
![]() Chelsea bunu nasıl yaptı? Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, İngiltere Premier Ligi'ndeki en ciddi rakiplerinden biri olan Chelsea'nin şampiyon olamayacağını söyledi. Ferguson, Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari'nin gönderilmesinin ardından Maviler'in şampiyonluk şansının kalmadığını belirtti. Chelsea'de geçtiğimiz hafta Luis Felipe Scolari'nin yerine Guus Hiddink göreve gelmiş ve Hollandalı teknik adam şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söylemişti. Konuyla ilgili konuşan Ferguson, Chelsea'nin bunu nasıl yaptığını ve Brezilya ile Dünya Kupası'nı kazanan, Portekiz Milli Takımı ile EURO 2004'te final oynayan bir teknik adamı nasıl görevden aldığını anlayamadığını söyledi. Ferguson, bu değişiklik ile Chelsea'nin şampiyonluk şansının kalmadığını da sözlerine ekledi. Deneyimli çalıştırıcı, "Şampiyonluk yarışı biz ve Liverpool arasında geçecek. Aston Villa'yı da yakından takip ediyorum. Ancak dürüst olmak gerekirse Chelsea için aynı şeyi düşünmüyorum. Chelsea, Scolari'yi görevden alınca şoke olmuştum. Kulübün sahibi, yönetimleri, taraftar ve medya kendisine gereken sabrı göstermedi. Kulüpler problem yaşayabilir. Ancak bunun çözümü takımın başına yeni birini getirmek değildir. Hiddink'in başarılı olacağına inanıyorum ancak bunun için zaman gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı. 18.02.2009 |
||
|
||
| Bencede Scolariye sabır gösterilmeliydi | ||