|
||
| notebook driver isteklerinizi bu başlık altında yapabilrsiniz dünden bugüne her notebook driveri elimde mevcut ayrıca her türlü notebook ve donanım sorunlarınız içinde konu açabilirsiniz. | ||
|
||
| Merhaba Arkadaşlar; HP Compaq Presario F500 windows Xp 'audio driver'ını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Hp nin kendi sitesinde de yok. |
||
|
||
Sana bulmuştum naptın onu sildin mi
|
||
|
||
Tekrar formatladım makineyi. Önceden yüklediğin driver çalışmadı. Ama buldum başka bir tane. İşimi hallettim yani
|
||
|
||
D: ye attım diye hatırlıyorum. Kurduktan sonra birde aygıt yöneticisinden tanıtman gerekiyordu sanırsam tam hatırlamıyorum. Çok sorunlu bir ses kartı
|
||
|
||
| Bu Ses kartında üretimden kaynaklanan bir sorun var. bu sorun driver oto arama yaparken driverini tanımıyor , bunun icin aşağıdaki linkteki driver i indirdikten sonra şu acıklamayıda okumanı tavsiye ederim bir arkadaşım acıklamış bunu . ; http://ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp35001-35500/sp35271.exe ACIKLAMA : ARkadaşlar merhaba. Uaa yı yükledikten sonra pc miz yeniden başlatılıyor. Başladıktan sonra, sp35271 dosyamıza çift tıklıyoruz, Next diyoruz, o taramaya başlıyor ve hata veriyor bulamadığını söylüyor. İşte herşey bundan sonra başlıyor. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet diyoruz, burdan aygıt yöneticisine geliyoruz Audio Device on High Defination Audio nun üzerine çift tıklıyoruz. Yukarıdan sürücü sekmesine tıklıyoruz, Sürücü güncelleştir diyoruz. Hayır bu kez değil şıkkını seçip ileri diyoruz Listeden ya da belirli bir konumdan yükle seçeneğini seçiyoruz Arama.Yüklenecek Sürücüyü ben seçeceğim diyoruz. Çıkan yerde tüm aygıtları gösteri seçip ileri diyoruz. Ondan sonra Sağ alt tan Disketi var ı tıklatıyoruz. C:\SWSetup\sp35271 i seçiyoruz. tamam diyoruz. Çıkan soruya Evet Diyoruz. Yüklenmeye başlıyor. Bitince son u tıklayıp restart ediyoruz ve böylece ses driverini de tanıtmış oluyoruz. Herkese iyi günler KORSHAN Arkadaşımıza değerli yorumundan dolayı teşekkür ederim. |
||
|
||
| merhaba f500 e sahıbım.. bı kac gun once format attım xp kurdum cogu driverı kurdum ancak conexant ... sesle ılgılı olan driver kurulmadı hata verıyor her defasında "could not find the MEDIA device for this driver" diye. aygıt yonetıcıme baktıgımda da PCI device in kurulmadıgını goruyorum. (ünlem işaretlı yanı) yardım edebılırsenız sevınırım tskler. |
||
|
||
| Anakart driverinizin içinde olabilir , anakartı tanıtıp deneyiniz , olmazsa başka driver deneyin o da olmazsa bildirin ayrıntılı olarak inceleriz | ||